Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Creació de Vorera Segura a l'Entrada de la Urbanització Les Garrigues

Avatar: jana jana Acceptada

A l'entrada de la Urbanització Les Garrigues, específicament a la carretera on es troben les bústies, actualment manca una infraestructura essencial per a la seguretat dels vianants: una vorera. Aquesta zona, caracteritzada per terrenys plens de males herbes, obliga als veïns que passegen els seus gossos, així com altres vianants, a caminar per la carretera. Aquesta situació suposa un risc elevat, especialment en els punts on la carretera fa una corba i la visibilitat dels conductors és reduïda.

Proposo la construcció d'una vorera que faciliti un pas segur per a tots els vianants. Aquesta vorera no només milloraria la seguretat, sinó que també elevaria la qualitat de vida dels residents, permetent-los gaudir de passejades més agradables i segures. És crucial que aquesta infraestructura s'adeqüi a les necessitats de l'espai, integrant-se harmònicament amb l'entorn i proporcionant una solució duradora al problema de seguretat vial que actualment enfrontem.

Cost estimat

35.000,00 €

2025

35000€

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir